Friday, November 21, 2014

Zolan pennut 4 viikkoa20.11.2014 Pennut täytti 4 viikkoa. Otettiin neljän sukupolven potretit, kun emänemä Sahara (Sasu) ja emänemänemä Vega saa jo tulla pentuja nuuskimaankin. Pennutkaan ei niitä pelkää. Vapaana vain musta tyttö, muut on jo sitovasti varattu.
Zola, Pikkupeikko (uros), Vega ja SasuZola, Vega, Sasu ja Pikkutassu (uros)
Nimet alkaa hahmottua : Maa aikojen alussa fanituksesta (toinen sukupolvi faneja), Pikkutassu,Pikku-Sera, Pikku-Sasu
Zola, Sasu tutkii Pikku-Seraa, Vega

Zola, Sasu tutkii Pikku-Sasu (narttu), Vega

Zola, Vega tutkii Pikku-Sagaa, Sasu
Ja jotain muuta satujen sankareita pikku-alkuna.Pikkupeikko ja Pikku-Saga.

Ekaa kertaa liukkaalla parketilla ei helpottanut kuvausta. Jos menee lujaa, pysyy pystyssä, mutta hitaassa vauhdissa leviää parkettiin.

Sunday, November 16, 2014

Zolan pennut 3 viikkoa

13.11.2014 Zolan pennut täytti 3 viikkoa
tahtoo avaraan
siskonpeti

punainen poika
Pennuista on sitovasti varattu punainen poika ja kaksi tyttöä, vapaana musta poika ja yksi tytöistä.Vapaina olevien varaustilanne elää sähköposti- ja puhelinyhteydenottojen perusteella. Sitovat varaukset tehdään, kun on tavattu.

Pentujen laatikkorakennelma purettiin ja elintilaa lisättiin keittiössä, jotta pääsevät opettelemaan kävelyä ja myös petiltä sanomalehdelle pissalle. Emo nuolee vielä suurimman osan jätöksistä. Pennut harjoittelee leikkimistä ja tutkivat innokkaasti mm. patterialustaa, joku ehti jumittaakin itsensä sinne. Zola hoitaa pentuja ahkerasti mutta ei enää ole koko aikaa niiden kyljessä, sisarukset nukkuu kasassa. Pennut kasvaa edelleen vain emonmaidolla.
Pennut alkaa olla sen verran vilkkaita ettei kuvaus enää ole helppoa ja kaikista ei ehdi saamaan samanlaisia söpöily-kuvia, olivat ekaa kertaa pöydällä...
beigetyttö
pinktyttö 795 g
pinktyttö
siskokset, pink ja musta
musta poika

beigetyttö
punainen poika 951 g, varattu
musta poika 955 g
musta tyttö 822 g
musta tyttö
beigetyttö 830 g