Wednesday, June 5, 2019

Saskian ja Kessun kesäpennut 2019

Saskian (Käpälämäki Pikku-Sasu) ja Kessun (Käpälämäki Hiltun Cecar) kesäpennut syntyivät 5.6.2019 klo 01.30-05.00. Yhdistelmä koiranetissä.

Kaksi punaista poikaa ja 2 punaista tyttöä mutta kaikki todennäköisesti punainen tummin peitinkarvoin, kuten Zola joilla mustaa paljon seassa. Emä on musta punaisin merkein, joten näissä pennuissakin vahva musta punaisen lisänä.
Pennut alkuajan kaupungissa Helsingissä ja muuttavat jossain välissä maalle Lopelle. Pentuja pääsee katsomaan n. 3 viikon iästä lähtien joko Helsingin Punavuoressa tai Kumpulan puutarhamökillä tai Lopen Läyliäisten mökillä. Aikuisia sukulaiskoiria voi tavata jo aiemmin esim. koirapuistossa tai puistolenkillä tai käydä katsomassa mm. agility-tai rally-toko harjoituksissa tai kisoissa.
Alustavat varaukset sähköpostiin kennel.kapalamaki@gmail.com ja sovitaan sitten jatkoa. Pentujen luovutus aikaisintaan 26.7.
Pennut sosiaalistetaan lapsiperheen arkeen ja sukulaiskoiriin, kaupungin ja maaseudun ääniin. Pentuna hankittu lapsiin sosiaalistaminen kestää koko elämän.

 






Pennuille etsitään aktiivisia koteja. Mäyräkoiran kanssa voi harrastaa monenlaista yhteistä kivaa. Me asumme kerrostalossa kantakaupungissa puistojen kupeessa, mutta koiramme pääsevät puiston lisäksi myös metsään nuuskuttelemaan ja lomailemaan maaseudulle. Niiden kanssa harrastetaan metsästyskoirien jälkikokeita, rally-tokoa, agilitya, vesiriistakokeita (= uintia ja noutoa) ja ne otetaan mukaan perheen menoihin ja arkeen.