23.4.2015 synt. Lulun esikoiset (Käpälämäki Zolan Topaasi ja Mokke Mestari)

synt. 23.4.2015 Lulun esikoiset (kasvaa Helsingissä ja mukana maalla Lopella)
emä Käpälämäki Zolan Topaasi (Zolan tytär) ja isä Käpälämäki Mokke Mestari (Hulda Hurmaavan alias Hiltun poika)
pentueen sukutaulu (jonkin verran kääpiöitä kauempana taustalla joten tulossa suht pieniä standardeja)
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI35909%2F11&RekNoE=FI58569%2F12&Sukupolvet=8
Molemmissa sukuhaaroissa erinomaisia näyttely-, taipumuskoepalkittuja (jälki, luolat, vesiriista) ja agility- koiria. Isä kisaa agility MINI 1 ja emän emä MINI 2. Vegan isästä Hound´s Man Raysta lähtien agilitykoiria.

7.5. 2015 Lulun esikoiset täytti 2 viikkoa
Painot kasvaa vielä vain emänmaidolla, liikkuminen lisääntynyt ja siirrytää kolmanella viikolla laajempaa aitaukseen, jaksetaan jo ryömiä emon luokse kauempaakin. Pojista vapaana vielä 2, mutta värejä ei ole vielä valittu.
ainoa tyttö punainen 590 g, varattu
punainen poika 690 g
punainen poika 710 g
punainen tummin peitinkarvoin poika 744 g
punainen tummin peitinkarvoin poika 800 g


30.4.2015 Lulun esikoiset täytti yhden viikon
Vielä riittää pieni pentuaitaus, jonne jo muutkin koirat saa kurkistella emän hermostumatta. Zola-mummi haluaisi tosin mennä jo sekaan hoitamaan myös pentuja. Sera-pikkusisko on lähinnä utelias ja Lulu-siskon/mamman paras leikkikaveri, kun pennut ei vielä leiki.
painot nousee tasaisesti:
xxxxx

23.4.2015 Lulun pennut syntyi iltapäivällä, 4 poikaa ja vain yksi tyttö. Kaikki Lulun pennut punaisia, joissa hiven mustaa seassa (kuten Zola).Tyttö on jo varattu. Poikia vapaana, alustavat varaukset e-mail tai puhelimella katso yhteystiedot virallisilta kotisivuilta.
Molempien pentueiden yhteinen nimittäjä on Hiltun pentueen isoäiti ja Lulun pentueen isoäidin isoäiti Käpälämäki Vega (11v.).Blogin kansikuvassa on Uuva/Ahotorpan Nana, Lulun isoäiti Käpälämäki Sahara alle vuoden ikäisenä ja isoisoäiti Vega.