Tuesday, May 28, 2013

Hiltun Hienot pennut 3 viikkoa 23.5.2013


Pentuset täytti 3 viikkoa ja saivat elinympäristön laajennuksen. Pentukoppa vaihtui aitaukseen keittiössä. Laajennus aiheutti vain hetken hämmennystä. Nyt on hyvä opetella kävelyä ja pissalle menoa sanomalehdelle pois makuualustalta. Valokuvauksen ajaksi laitetaan pentupannat jotta erottaa kuvissa kuka kukin on. Väreissä on eroja mutta pitää laittaa vierekkäin jotta erottaa kuka on kuka oikeasti... Painoissa on edelleen eroja. Pennut aloitti myös lisäruokinnan eli totuttelun Royal Canin Starter ruokaan liotettuna veteen. Hiltu-mamma imettää todella hyvin eikä lisäruoka vielä kauheasti kiinnosta. Pentuset aloitti myös pihalla ulkoilun eli totuttelevat ulkomaailmaan turvallisesti aidatulla pikkupihalla ihmisen seurassa.
pentujen painot:

 Sylissä pito on tärkeää sosiaalistamista ja onneksi Hiltusta on kiva että pentuja käydään ihailemassa kunhan sitäkin muistetaan rapsuttaa.
 Vega-mummo sai tulla jo pentujen sekaan asti ja yriti adoptoida muutaman pennun itselleen.
 Hiltun Hemmo, punalaikullinen pikku poika, joka vielä vapaana.
Hemmon erikoinen väritys näkyy isona jonkin verran myös pitkissä karvoissa, punaisen eri sävyjä.
Hiltun Hupi on isompi poika, joka punainen tummin peitinkarvoin ja alustavasti varattu.

Hiltun Henna on punalaikullinen tyttö joka isona näyttää aika lailla punaisen eri sävyiltä mustan kera.
Sillä on vielä näkyvissä vähän raitoja etutassuissa.

Hiltun Hilpeä on musta punaisin merkein narttu, jonka Vega yritti adoptoida. Meidän pikku pullukka tällä hetkellä, mutta hoikistunee kun liikunta lisääntyy ja kasvaa lisää. Vielä vapaana. Ihmeen hyvä kävely näillä pulleillakin pennuilla on jo.

Hiltun Hellä on punainen tummin peitinkarvoin tyttö joka on varattu perheeseen jossa ollut pk. mäyräkoiria 13-16 ikäiseksi asti.

Hiltun Hertta on eniten punalaikullinen tyttö, jonka turkki kuitenkin isona näyttää sekin punaisen eri sävyiltä sekoitettuna mustaan. Hertta on menossa myös perheeseen jossa ollut aiemminkin pk. mäyris.
Hiltun Hieno on mustalaikullinen narttu, joka menossa Ruotsiin.