Tuesday, September 23, 2014

Pitkäkarvaisen mäyräkoiran pentuja odotettavissa

23.9.2014  Pentu-uutisia

kuvassa Zola agility-kisoissa ja Kennelliiton mannekiinina

Zola kävi ultrassa ja hyvältä näyttää. Noin kuukauden kuluttua  lokakuussa syntymässä pentusia hienosta yhdistelmästä
Alustavia varauksia otetaan vastaan sähköpostilla kennel.kapalamaki ( at ) gmail.com, varaukset vahvistetaan kun pennut syntyneet ja tiedetään sukupuolet. Todennäkäisesti ovat syvänpunaisia. Lisätietoja tulossa virallisille kohta puolin uudistuville kotisivuillemme, lisäksi FB-sivuja päivitetään viikottain.

Zola on upea harrastuskoira, kisaa agilityssa mini 2 luokassa, metsästyskoirien taipumuskokeissa voittaja-jäljellä, vesiriistakokeissa jo 2 x ykköstulos ja näyttelyistä Suomen ja Viron muotovalio, Kansainvälisestä valionarvosta kasassa jo Suomesta ja Virosta yhteensä 3 CACIBia.

Zolalla on aiemmin yhdet pennut 2012, Zolan Timantit (Rubiini, Topaasi, Safiiri ja Timantti), joista Topaasi alias Lulu on reissannut meidän mukana harjoituksissa, näyttelyissä ja mejä-kokeessa. Safiiri alias Pirre aloittelee metsästysuraa. Zolalla on erinomaiset mamma-ominaisuudet.

Zolan mamma Sahara kohta 9 v.  ja isomamma Vega ovat erinomaisessa näyttelykunnossa, Vega jopa vauhdissa agilityssa mini 1 toinen LUVA viikko sitten 10 vuoden ja 7 kk iässä.