Monday, July 9, 2007

9.7. pentutilanne

Virta Vintiö lähti uuteen kotiinsa Hämeenlinnaan lauantaina maalta Karkkilasta. Kaikki koirat oli maalla myös torstaina ja lauantaina saatiin oikein kunnon ukkoskuurokin. Rakeetkin ropisi aika kovaa peltikattoon. Vega oli hyvä mamma, kun toi Rölli-mökin alla kanssaan nukkuneen Velmun myös turvaan ukkosta ja sadetta kesäkeittiöön. Vegaa itseään kyllä hiukan inhotti ukkonen, mutta urheasti se oli pentujen tukena. Pennuista näki hyvin, että ne ihmettelivät aluksi uutta ääntä, mutta eivät pelänneet, koska kaikki yritti käyttäytyä mahdollisimman normaalisti. Minä ja Ilmari pelattiin lattialla korttia ja pennut jatkoivat uniaan.

Virta alias Verne sai jo omat kotisivut http://www.webbisivu.com/VirtaVinti%c3%b6.aspx . Virtaa riittää toivottavasti näyttely- ja muuhun koiraharrastukseen.

Maanantaina lähti sitten Vauhti Vallaton Vääksyyn 12-vuotiaan mäyrisrouvan kainaloon. Vauhdille toivotaan innostusta agility-harrastukseen. Olkoon nimi enne. Maanantaina vietettiin myös Mennin 17-vuotissynttäreitä pentujen keskellä keittiössä.

Tiistaina tapahtuu taas maalla Karkkilassa ja keskiviikkona käydään viemässä Vilma Forssaan.