Wednesday, August 26, 2015

Vainun päiväkirja 2015

Käpälämäki Lulun Andante alias Vainu synt. 23.4.2015
emä Käpälämäki Zolan Topaasi, isä Käpälämäki Mokke Mestari

Vainu 4 kk
Vainu ja Vega


eee Sahara 9,5 v.  ja iee Veg 11,5 v
sukutaulu
Vainu etsii vielä omaa kotia, potentiaalia harrastuskoiraksi, isän ja emän suvuissa agility- ja mejä-koiria, sekä vesiriista- ja jopa luolakoiria, aitoja mäyriksiä. Vanhemmat terveitä, terveystarkastettuja monessa sukupolvessa, pitkäikäistä sukua. Yhteydenotot kasvattajaan kennel.kapalamaki ( at ) gmail.com, kerro millaisen kodin voisit Vainulle tarjota. Kasvattaja ottaa mukaan tai opettaa harrastusten alkuun.

Sera täti, ee Zola 6v, isä Mokke 4v
27.8.2015
Vainu ja Saskia (Pikku-Sasu) totuttelemassa väkijoukkoihin, koirien haukuntaan ja kisajännitykseen Agryn agilitykisoissa Herttoniemessä. Vainu oli suorastaan rohkea ja innokas tutustumaan vieraisiin koiriin ja ihmisiin. Kaikki koirat ystävällisiä rotuun katsomatta. Vainu pääsimyös  leikkimään hippaa Saskian ja Hilman ja Lyylin kanssa.

Vainu ja Vega hihnamalleina
Vainu leikkii
26.8.2015
Kaupunkikoirakoulutusta:
osaan istua hississä ja ulko-ovella, harjoittelen rauhallista kulkua rappukäytävässä. Ohituskoulu menossa ulkona kadulla ja puistossa. Käyn tapaamassa muita pieniä koiria turvallisesti pienten koirien koirapuistossa, jossa voin nuuskia myös isoja koiria aidan toisella puolen. Asun kasvattajan luona kahden vanhuksen kera (iee Vega ja eee Sahara) ja opettelen kerrostaloelämää. Viereisestä koirapuistosta kuuluva koirien haukku alkaa jo olla arkipäivää, ei tartte huomioida. Tänään kävin ihmettelemässä koirapuiston koiralle haisevaa puupatsasta ja puiston koirien merkkaamaa kivipatsasta, outoja koiria? Eilen kävin uimassa meressä ihan itse reippaasti hyppäämällä ja tänäänkin olisin mennyt mutta oli emännälle liian liukas kallio. Tänään kävelin n. 200 valkoposkihanhen lauman läpi ja maistelin niiden kakkoja nam, ei yhtään pelottanut, linnut käveli mun edestä pois, mutta en saanut ajaa niitä. Kotona sain leluhepulin, vielä jaksaisin muutaman kilometrin lenkin jälkeen leikkiä lelujen noutoa. Minusta voisi saada myös vedestä noutavan koiran. Eilen keksin miten ihmisten sänkyyn pääsee hyppäämällä/kiipeämällä. Olin tyytyväinen myös aamulla kun onnistuin punkeamaan sänkyyn muiden koirien kera aamutervehdykselle, muuten nukun tyytyväisenä omassa kopassa.